Home » Winkel » Beauty Producten » Maxelle

Maxelle 'Wake up with make-up'

In het Maxelle-gamma vind je tal van make-up-, verzorgings- en reinigingsproducten. Het top-product uit deze lijn is het maxerum - een groeiserum voor de wimpers en/of wenkbrauwen. Ontdek hier de producten van Maxelle voor de verzorging van de lippen, ogen, wimpers en wenkbrauwen. 

Maxerum

€ 49,90

Maxerum

€ 49,90

Een groeiserum voor sterkere, langere en donkere wimpers

Deze cocktail van enzymen, vitamines en natuurlijke werkstoffen breng je aan zoals een eyeliner en zorgt ervoor dat de natuurlijke wimpers langer, sterker en donkerder worden. Dit omdat de wortels van de wimpers (en wenkbrauwen) intens worden gestimuleerd en zo de haarzakjes boosten. Maxerum bevat geen schadelijke prostaglandines waardoor u deze behandeling niet hoeft te onderbreken en u altijd kan ontwaken met gezonde mooie wimpers. Voedende en natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat het een niet-irriterende, zachte en veilige oplossing is voor alle huidtypes.

Klinisch bewezen, deze zelfgemaakte formule verhoogt de dikte en lengte van wimpers binnen slechts 2 weken na dagelijks gebruik. Over 6 weken dagelijks gebruik zagen we een toename van 55% van de natuurlijke wimpers.

ForeverPink is een lipgloss met het extract van de Sakura plant dat het natuurlijk pigment stimuleert. Het product zorgt tevens voor een snellere stofwisseling in het metabolisme waardoor de rode bloedcellen in de lippen voorzien worden van extra zuurstof en ze zo voller doen lijken. Rimpels zullen dan weer vervagen doordat het melaninegehalte geactiveerd wordt. Bij regelmatig gebruik kan je elke dag opnieuw wakker worden met volle rozige gezonde lippen.

Mascara

€ 11,90

Mascara

€ 11,90

Als een vleugje mascara gewenst is, op de natuurlijke onderwimpers of op de extensions, is het erg belangrijk om een mascara op waterbasis te gebruiken.

Alle klassieke mascara-merken op de markt bevatten veel olie. Olie doet de lijmhechting en de semi-permanente mascara afbreken. Olie moet daarom in alle situaties worden vermeden wanneer een Maxelle behandeling wordt toegepast! Onze mascara op waterbasis is niet alleen olievrij en veroorzaakt geen klonters, maar is ook heel gemakkelijk te verwijderen met onze olievrije remover voor een optimaal schone wimper.

Een goede nazorg wordt aanbevolen bij elke wimperbehandeling en dit indien er wordt gestreefd naar een optimaal resultaat. Olievrije producten zijn essentieel omdat olie de lijm en semi-permanente mascara beïnvloedt.  Het doet deze stoffen afbreken waardoor het resultaat van de behandeling vroegtijdig wordt beëindigd.

Het is belangrijk olievrije make-up remover te gebruiken. Onze oplossing is ontworpen om dagelijkse cosmetica en oliën uit de ogen en wimpers te verwijderen, zonder de natuurlijke wimpers of wimper extensions te beschadigen. De remover kan worden gebruikt op een normale tot gevoelige huid.

De speciaal geformuleerde make-up remover van Maxelle houdt wimperextensies niet alleen schoon en stofvrij. Bij een correct en continu gebruik zullen ook de extensions langer meegaan omdat het voorkomt dat de lijmverbinding uit elkaar valt.

Inhoud: 150 ml

Reinigingsfoam

€ 19,50

Reinigingsfoam

€ 19,50

Het Maxelle reinigingsschuim is een unieke reinigingsformule die niet alleen effectief oogmake-up verwijdert, maar ook wordt gebruikt om blefaritis te behandelen en te voorkomen. Een goede reiniging van de wimpers na het plaatsen van wimperextensions is essentieel om oogaandoeningen te voorkomen die kunnen optreden wanneer bacteriën of PH-niveaus uit balans zijn.

Deze schuim is een absoluut must-have product om ooghygiëne en de gezondheid van het oog te behouden!

Inhoud: 50 ml

Dit bevat ook een gratis penseel van Maxelle om het product makkelijk aan te brengen.

Een gelachtig masker dat de lippen hydrateert en voller maakt.
Ons lipmasker met collageen is een gelachtig masker dat over de lippen past en wordt gebruikt voor het hydrateren en voller maken van de lippen.

Een oogmasker zorgt voor een onmiddellijke hydratie boost. Het geeft ook een verkoelend en ontstekingsremmend effect. Dankzij een transdermale productie technologie, kunnen geconcentreerde verstevigende ingrediënten diep de huid binnendringen en hun werk doen.

Ontworpen om de effecten van stress te verminderen. Verrijkt met botanische extracten voor zichtbaar fijnere lijntjes en minder rimpels.